Spring naar de inhoud

We fly to your Dream – KTA Geraardsbergen

 

KTA – WE FLY TO YOUR DREAM 18 APRIL 2018

Wings Of Memory heeft terug een stukje lucht-oorlogsgeschiedenis tentoongesteld op de succesvolle 10 daagse expo 70 jaar Defensie – Luchtmacht in KTA – We Fly To Your Dream project.
Als afsluiter van dit project bracht Wings Of Memory een uiteenzetting van de vereniging zelf en een schets van onze gewezen vlieger en held Remy “Mony” Van Lierde. Tevens werd door de leerlingen van de school het embleem van het 426 Sqn van de Halifax – bommenwerper van Schendelbeke in groot formaat vervaardigd. Dit kunstwerk zal volgend jaar langsheen de crashlocatie geplaatst worden. We danken alle initiatiefnemers van KTA o.a. Jimmy Godaert en zijn team, Lt Kolonel Heylens, Kurt Plyson en team (BAF), bestuur van KTA. Ook pluim voor onze leden die zich hebben ingezet voor de opbouw en afbraak van onze stand! Proficiat. TALLY HO.