Spring naar de inhoud

Herdenking van Paul ‘Pol’ Callebaut

Gisteren hadden we een moment voor onze Gentil Giant “ POL “ Paul Callebaut. We herdachten onze Copain welke we verloren aan Covid samen met zijn Vriendin Ria ,dochter Joke en vriend, zuster van Paul Lieve & Guy. We kozen voor het Mustangmonument ,daar Pol daar van de detectie opgraving ,het maken van het monument en onthulling,bij was. Een waardig moment, we onthulden ook de blijvende herinnering die zijn gepaste plaats krijgt in ons museum waar een deel van zijn levenswerk tentoon is gesteld ( opgegraven WW2 Aircraft Parts ). Tevens gaven we aan Ria , Joke , Lieve en Dulle ( beste vriend ) een kleiner exemplaar. We willen hierbij ook Ingrid De Vuyst bedanken om het maken v.d. mooie tekening aan de hand van foto’s van Pol. We eindigden met het effen van een glas “ Eau de Vie “ want hij zal voor altijd in onze herinnering blijven. Het gaat je goed POL daarboven we hopen dat je samen met die jongens , welke jij ook in je hart sloot , samen eentje kon drinken. Tally Ho Copain.