Spring naar de inhoud

Voorstelling project ‘Vliegende bommen van Geraardsbergen’

Zondag 24 april en Erfgoeddag stelt Wings of Memory hun nieuw project voor “ Vliegende bommen van Geraardsbergen “ Dit in Musea Hunnegem te Geraardsbergen vanaf 10.00 u . Wings of Memory maakt al enkele jaren deel uit van dit musea met artefacten van geborgen neergestorte vliegtuigen uit WO 2. Boeiende verhalen tijdens de rondleidingen zijn sowieso aan de orde voor de liefhebbers – de spectaculaire en laatste nieuwe aanwinst zal op 24 april tijdens Erfgoeddag dan ook speciaal in the picture gezet worden , om te weten wat het juist is houden we graag als verrassing dus moet je maar die dag langskomen 👍de moeite waard alvast … de vereniging is dan ook op zoek naar mensen , mogen zeker jonge mensen zijn om mee te werken aan bepaalde projecten en om eventueel lid te worden van de vereniging ✌️✌️ Tally Ho.