Spring naar de inhoud

Onthulling project ‘Vliegende bommen’

Op zaterdag 23 april onthulde Wings Of Memory in hun museum te Hunnegem hun nieuw project “ vliegende bommen van Geraardsbergen “ De eye catcher was een schaalmodel 5 op 8 van een V 1 , aangekocht door WOM en gemaakt door Johan Sturm en diens vader uit Waasmunster .Dit samen met verschillende vernissages van HuGe musea was de opkomst een succes , men kreeg die dag een 150 enthousiasten en genodigden . Op 24 april kreeg Hunnegem Musea bezoek van Minister President Jan Jambon ,dit in teken van Erfgoeddag . Het luchtoorlog museum van Wings Of Memory kreeg dan ook de eer de Minister te mogen verwelkomen in hun museum . De belangstelling van zowel Dhr. Jambon als onze burgemeester Guido De Padt en Schepenen was groot . Wings Of Memory werkt als jaren naar opsporen en onderzoek van neergestorte viegtuigen in de streek . De laatste twee jaar werden benut in teken van gevallen V1 en V2 bommen . Dit gedeelte in de musea word verder uitgewerkt . Te bezichtigen elke eerste en derde zondag van de maand telkens van 14.00 tot 18.00 u in de Hunnegem site ( Huge Musea ) te Geraardsbergen . Tally Ho